Over ons

Leer ons beter kennen

Regiowebsites werd opgericht in 2014 en is sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zelfstandigen en aannemers.

Ons Verhaal

Onze start in 2014

Ons verhaal begint in 2014. We trokken onze stoute schoenen aan, belden rond naar bedrijven en vroegen of we hen digitaal mochten helpen met het bouwen van hun website, logo en online marketing.

Zo kwamen de eerste klanten binnen en al snel volgden er meerdere klanten via mond tot mond reclame. Ons concept bleek aan te slagen.

Waar we staan in 2023

We hebben ondertussen meer dan 350 bedrijven mogen bijstaan in hun online verhaal en dat aantal blijft groeien.

Met groei komen ook weer nieuwe uitdagingen op je pad. En daarom investeren we steeds verder om topkwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Onze beloftes

  • Focus op service. Ook  na-service. 
  • Wij blijven ten alle tijden beschikbaar.
  • Geen onaangename verassingen. Je weet steeds waar je aan toe bent.
  • Wil je een online visitekaartje of wil je sterk online doorgroeien? Dan zit je bij ons goed. Wij onderhouden graag lange termijn relaties.

Wie is ons cliënteel?

Onze doelgroep zijn ondernemers die een sterke online aanwezigheid wensen, maar die nog altijd liever met hun zaak bezig zijn dan met hun website.

Zelf inloggen op je website ... dat laat je liever aan ons over. Het motto "Schoenmaker blijf bij je leest" is exact hoe jij denkt over websites.

Jij wilt een goed werkende website en een vast aanspreekpunt omdat je weet dat je website in goede handen is en een vraag nooit te veel moeite is. Van een kleine aanpassing tot nieuwe foto's doorsturen via Whatsapp ... Je wilt een persoonlijke service en een websitebouwer op wie je kan rekenen.

Daarom wordt je klant bij RegioWebsites.

Benieuwd naar wat de kostprijs van jouw website is?
Raf Boogaerts
Raf Boogaerts
2023-01-10
Zeer professionele firma. Website is echt mooi, maar het belangrijkste: hij werkt bijna onmiddellijk. We kregen zeer snel aanvragen. Zeer goede service. Zelfs na de creatie. Zeer tevreden
Delia Apaza
Delia Apaza
2022-11-08
Steeds correcte en snelle service . Een tevreden klant
Ever Salazar
Ever Salazar
2022-11-08
Zeker een aanrader ook in deze moeilijke tijden zonder fysiek contact.Duidelijke afspraken goede communicatie en zeer
David Willocx
David Willocx
2022-03-20
Aangename samenwerking, nemen hun tijd tot het resultaat voor de klant perfect is. En het belangrijkst, de site zorgt voor aanzienlijk meer klanten. Een aanrader
Kim Franckaert
Kim Franckaert
2018-09-11
Een superfijne samenwerking! Professioneel, begrijpt heel duidelijk de behoeften van de klant, expert op vlak van websites en ondersteuning en komt alle afspraken heel nauwgezet na! En deze samenwerking zetten we nu graag verder in de ondersteuning.
Guy Van Borm
Guy Van Borm
2017-12-01
RegioWebsites heeft voor mij een nieuwe website gemaakt: guyvanborm.be. Heel tevreden over de service en opbouw van de website. Vlotte communicatie & factuur is perfect zoals afgesproken.
Steven Stroobants
Steven Stroobants

Zaakvoerder

Sinds 2014 hebben wij meer dan 350 tevreden klanten geholpen door telkens dezelfde bewezen strategie te hanteren: een klantvriendelijke website gericht op het aantrekken van bezoekers bij jou in de buurt.

Spreek met een expert.