Leads genereren

Website laten maken

Leads genereren

Je hebt een website, maar je ontvangt weinig aanvragen van potentiële klanten, omdat je website niet goed scoort in Google? 

Wij helpen je met SEO en SEA (adverteren in Google).

Webdesigner RegioWebistes
Ben jij onze ideale klant? Wij kennen deze pijnpunten & bieden oplossing!

Veel ondernemers worstelen met het genereren van leads via hun website. Je investeert tijd en geld in de ontwikkeling van een website, maar zonder de juiste strategieën en kennis, is het moeilijk om potentiële website bezoekers te bereiken en hen te overtuigen om contact met je op te nemen.

webdesigner gezocht
In 1e fase heb je een technische fundering nodig voor succes.

Als je huis op los zand is gebouwd, gaat het geen storm overleven en uiteraard ook geen comfort bieden.

Hier begint het probleem: ondernemers bouwen hun website zelf, of laten het bouwen door een designer of IT'er en er is geen focus op SEO. Gevolg? Weinig bezoekers, weinig tot geen aanvragen.

professionele website laten maken
In 2e fase heb je een doordachte SEO strategie nodig.

Als je gaat renoveren, ga je ook niet zomaar steunmuren verwijderen zonder na te denken hierover.

Je hebt een plan van aanval nodig. Hoe gaan we bezoekers aantrekken? Hoe gaan we bezoekers converteren tot klanten? On-page, contentstrategie en off-page strategie zijn hier belangrijk.

leadgeneratie
Wil je in 3e fase nog een stap verder gaan? Dat kan zeker!

Je website bolt en de aanvragen komen binnen! Toch wil je graag nog iets extra? Een reden zou kunnen zijn:

De lente komt eraan en je wilt graag extra inzetten op leads voor airco installaties? In de winter zet je liever extra in op interieurwerken? Adverteren via Google of Facebook biedt oplossing.

Onze SEO roadmap

Hieronder zie je in korte punten een tijdlijn van hoe zo'n SEO strategie wordt aangepakt in de praktijk.
Hoger scoren in Google
We beginnen met het bouwen van je website

We passen onze SEO strategie alleen toe op websites die we zelf bouwen. Zoals hierboven uitgelegd: de basis is essentieel voor een goed resultaat.

zoekmachine optimalisatie
We implementeren alle technische optimalisaties

Google is een bot die je website crawlt, analyseert en indexeert, maar als je website technische problemen heeft, slaagt Google daar niet in.

leads genereren
We bepalen de juiste zoekwoorden

De zoekintentie achter een zoekwoord is belangrijker dan het volume. Liever 20 bezoekers en 5 klanten dan 200 bezoekers en 1 klant.

leads genereren
We schrijven Google-vriendelijke content

Mensen lezen en begrijpen je tekst, voor een Google bot ligt dan anders. Via de juiste tips & tricks zorgen we ervoor dat Google ook alles begrijpt.

SEO marketing
We zorgen voor on-page SEO optimalisatie

On-page optimalisatie houdt in dat we webpagina's optimaliseren met o.a. meta & structured data voor zo hoog mogelijke rankings in Google.

Hoger scoren in Google
We verhogen de autoriteit van je website

Je website heeft een autoriteitscore van 0-100. Hoe hoger, hoe beter. Scoort je website slechter dan je concurrenten? Dan wordt het lastig. We verhogen de autoriteit om zo betere rankings te krijgen in Google.

zoekmachine optimalisatie
We zorgen voor een off-page boost campagne

Mond tot mond is de beste reclame voor je zaak. Voor je website is het niet anders. Links van andere sites naar jouw site worden door Google aanzien als mond tot mond reclame. Dit zorgt voor betere rankings. Wij zorgen voor een website-boost gericht op de belangrijkste zoekwoorden.

internet marketing
We volgen alles maandelijks op

Waarom is maandelijkse opvolging & bijsturing noodzakelijk? Google rolt regelmatig updates uit. D.w.z. dat we moeten bijsturen waar nodig zodat je niet wegzakt in zoekresultaten en je aanvragen drastisch kelderen.

Steven Stroobants
Steven Stroobants

Zaakvoerder

Onze bewezen strategie, sinds 2014 heeft ons in staat gesteld meer dan 350 tevreden klanten te helpen door hen te voorzien van een website die gericht is op het aantrekken van bezoekers in de buurt

Spreek met een expert.